Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, accepti modul in care folosim aceste informatii. "Afla mai multe" Am inteles

Categorii

Produse noi

 • 36,95 lei
  AVALON DAMPER PENTRU ARC TEC X MODULATE destinat reducerii vibratiilor si stabilizarii arcului in momentul tragerii.Pas - 5/16"   Dimensiune - 1.5"    culori anodizate
 • 928,20 lei
  BRATE ARC RECURVE KINETIK CARBON FURY cu prindere ILF, destinate arcasilor intermediari care au nevoie de un arc cu lame elastice si rezistente fabricate din carbon.
 • 845,45 lei
  CROSA KINETIC STYLIZED FORGED este fabricata din aluminiu cu lungimea de 25" si o greutate de 1180 gr. Lungimea crosei ofera o mai mare stabilitate si precizie a tragerii. Este prevazuta cu un sistem de prindere a limbilor tip ILF si are un grip de lemn. Este disponibila in mai multe culori mate.
 • 353,00 lei
  Crosa Kap Winstorm vine cu un design modern, este compatibila prinderea ILF. Construia din aluminiu, are o greutate redusa - 1190 g. 
 • 518,99 lei
  Lame de carbon cu prindere ILF, de calitate foarte buna pentru pretul lor. Aceste lame reprezinta o optiune pentru cei care vor sa-si imbunatateasca tragerea pana la un nivel de performanta mai inalta. Dau incredere arcasului si il ajuta sa evolueze ca tehnica si putere, pregatindu-l pentru momentul cand va avea nevoie de alte lame de inalta performanta.

Nici un produs

Se va calcula Livrare
0,00 lei Total

Finalizare comandă