Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, accepti modul in care folosim aceste informatii. "Afla mai multe" Am inteles

Categorii

Produse noi

 • 1 586,43 lei
  ARC TRADITIONAL LONGBOW BUCK TRAIL ELITE OREL face parte din gama Elite a producatorului. Crosa este realizata din lemn de Ovangol, iar bratele din straturi succesive de lemn de bambus conic laminat cu fibra de sticla neagra.
 • 1 420,82 lei
  BUCK TRAIL ELITE HYBRID TIGON face parte din gama Elite a producatorului. Crosa este realizata din lemn de Jatoba, iar bratele din straturi succesive de lemn de bambus conic laminat cu fibra de sticla neagra.
 • 1 821,37 lei
  ARC TRADITIONAL ONE PIECE BUCK TRAIL ELITE VARRO WALNUT face parte din gama Elite a producatorului, fiind realizat de catre Bodnik Bows si avand o garantie oferita de producator de 30 ani. Crosa este realizata din lemn de nuc, iar bratele din straturi succesive de bambus laminat cu fibra de sticla transparenta.
 • 1 912,49 lei
  ARC TRADITIONAL ONE PIECE BUCK TRAIL ELITE VARRO COCOBLO face parte din gama Elite a producatorului, fiind realizat de catre Bodnik Bows si avand o garantie oferita de producator de 30 ani. Crosa este realizata din lemn de Cocobolo, iar bratele din straturi succesive de lemn de bambus laminat cu fibra de sticla transparenta.
 • 1 832,14 lei
  Buck Trail Meridian este un arc one piece care face parte din gama Elite a producatorului Buck Trail, fiind realizat de catre Bodnik Bows si avand o garantie oferita de producator de 30 ani.
 • 1 059,41 lei
  Buck Trail Meridian este un arc care face parte din gama Elite a producatorului Buck Trail. Crosa este realizata din lemn de ActionWood, iar bratele din straturi succesive de lemn de bambus laminat cu fibra de sticla neagra. Include coarda fastflight, nu include sprijin de sageata traditional.
 • 1 681,32 lei
  ARC TRADITIONAL ONE PIECE BUCK TRAIL ELITE 'BOWMEN' face parte din gama Elite a producatorului. Crosa este realizata din lemn de ovangol / zebra, iar bratele din straturi succesive de lemn de bambus laminat cu fibra de sticla neagra. Include coarda fastflight, nu include sprijin de sageata traditional.
 • 372,00 lei
  Sageata din lemn Buck Trail Molid este realizata in UE din molid calitate superioara. Recomandata pentru arcasii traditionalisti. Disponibila intr-o gama variata de spine. Pene naturale de 4 sau 5 inch, nock clasic si varf lipit 3D. Pretul se refera la un pachet de 12 bucati
 • 470,00 lei
  Sageata din lemn Buck Trail Molid este realizata in UE din molid de buna calitate. Recomandata pentru arcasii traditionalisti. Disponibila intr-o gama variata de spine. Pene naturale de 4 inch, nock clasic si varf lipit 3D, wraps. Pretul se refera la un pachet de 12 bucati.
 • 436,78 lei
  Buck Trail Carbon Outback 5.2 are un diametru redus ce ofera o rezistenta mai mica la inaintare si, avand o greutate putin mai mare, ofera o penetrare mai buna si un zbor mai stabil. Recomandata pentru arcasii traditionalisti. Liniaritate garantata 0.003 inch. Design lemn. Pretul se refera la un pachet de 12 bucati.
 • 336,00 lei
  SAGETILE BUCK TRAIL CARBON FRONTIER 6.2 TRADITIONAL sunt realizate din carbon 100% cu un finisaj de lemn natur. Recomandate pentru tragerile cu arcul traditional.Disponibile intr-o gama variata de spine. Pene naturale de 4 inch. Varfurile de tip sportiv sunt incluse. Pretul per bucata.
 • 372,89 lei
  Buck Trail Carbon Ebony 5.2 are un diametru redus ce ofera o rezistenta  si cu o greutate putin mai mare, ofera o penetrare mai buna si un zbor mai stabil. Recomandata pentru arcuri traditionale Liniaritate garantata 0.006 inch.Pretul se refera la un set de 12 bucati.

Nici un produs

Se va calcula Livrare
0,00 lei Total

Finalizare comandă