Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, accepti modul in care folosim aceste informatii. "Afla mai multe" Am inteles

Carabina Airsoft G&G,GM1903 A3,CO2

Produs nou
 
Mai multe informatii

Fabricata de catre G&G, aceasta replica este din seria GT Advanced – o linie de replici de calitate inalta, care sa satisfaca si pe cei mai pretentiosi utilizatori. Partile componente sunt bine imbinate, fara jocuri, din materiale de calitate.

GM1903 A3 este o piesa de colectie pentru orice pasionat de arme istorice. bazata pe modelul M1903 A3 Springfield, care a intrat in serviciu in 1903 si a fost folosita pe scara larga in primul razboi mondial.

Corpul este realizat din lemn natur, cu un suport de umar din metal. Restul replicii este realizat din metal, cu elemente din otel (parghia de armare, prinderea de curea, etc. ). Replica prezinta si catari metalice.

Mecanismul este actionat usor. Alimentata cu capsule de CO2, care se afla inmagazinate in incarcatoare, replica dezvolta o putere de 480 fps.

Replica are si siguranta functionala, astfel incat aceasta nu poate trage atunci cand nu se mai afla bile in incarcator.

Write a review

Carabina Airsoft G&G,GM1903 A3,CO2

Write a review

 
Comments(0)

No customer reviews for the moment.