Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, accepti modul in care folosim aceste informatii. "Afla mai multe" Am inteles

ARCURI TRADITIONALE

ARCURI TRADITIONALE 

 • ARCURI LONGBOW
  ARCURI LONGBOW

  Acesta este cel mai cunoscut arc, asociat cu Robin Hood şi Epoca Medievală. Pentru a se plia pe regulile Societăţii Longbow, arcul trebuie să fie din secţiunea D, creat în totalitate din lemn, cu crestături din corn la fiecare capăt unde se prinde coarda. Axul săgeţilor trebuie să fie făcut din lemn, iar săgeţile trebuie să aibă aripioare direcţionale din pene. Sprijinul săgeţii şi cătarea nu sunt acceptate. Este un arc de lungimi mari, realizat in general din lemn de tisa, avand o mare raza de actiune. Era de obicei construit la aceeasi lungime ca a bratelor arcasului. Cel mai bun exemplu este arcul lung englezesc sau cel galez, construite traditional din lemn de tisa, folosit cu succes de catre englezi in Razboiul de 100 de ani. In acea vreme era numit "arcul razboiului". De la distanta mica, putea strapunge cu usurinta cea mai buna armura a vremii.

 • ARCURI ASIATICE
  ARCURI ASIATICE

  Arcul asiatic , construit ca un arc composit, din corn de bivol, tendoane, scoarte de copaci si bambus. Principala diferentza tehnica ce deosebeste un arc asiatic de unul ungar este prezenta unui distantator al corzii, realizat din lemn sau corn, pentru a tine coarda mai departe de bratele arcului.

 • ARCURI ONE PICE/ARCURI RECURV DE VANATOARE
  ARCURI ONE PICE/ARCURI...

  ARCURI ONE PICE/ARCURI RECURV DE VANATOARE

 • ARCURI RECURVE TAKE-DOWN
  ARCURI RECURVE TAKE-DOWN

  Arcuri Recurve Take-Down

 • ARCURI KYUDO YUMI JAPART
  ARCURI KYUDO YUMI JAPART

Nici un produs

Se va calcula Livrare
0,00 lei Total

Finalizare comandă