Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, accepti modul in care folosim aceste informatii. "Afla mai multe" Am inteles

ARCURI TRADITIONALE

ARCURI TRADITIONALE 

 • ARCURI LONGBOW
  ARCURI LONGBOW

  Acesta este cel mai cunoscut arc, asociat cu Robin Hood şi Epoca Medievală. Pentru a se plia pe regulile Societăţii Longbow, arcul trebuie să fie din secţiunea D, creat în totalitate din lemn, cu crestături din corn la fiecare capăt unde se prinde coarda. Axul săgeţilor trebuie să fie făcut din lemn, iar săgeţile trebuie să aibă aripioare direcţionale din pene. Sprijinul săgeţii şi cătarea nu sunt acceptate. Este un arc de lungimi mari, realizat in general din lemn de tisa, avand o mare raza de actiune. Era de obicei construit la aceeasi lungime ca a bratelor arcasului. Cel mai bun exemplu este arcul lung englezesc sau cel galez, construite traditional din lemn de tisa, folosit cu succes de catre englezi in Razboiul de 100 de ani. In acea vreme era numit "arcul razboiului". De la distanta mica, putea strapunge cu usurinta cea mai buna armura a vremii.

 • ARCURI ASIATICE
  ARCURI ASIATICE

  Arcul asiatic , construit ca un arc composit, din corn de bivol, tendoane, scoarte de copaci si bambus. Principala diferentza tehnica ce deosebeste un arc asiatic de unul ungar este prezenta unui distantator al corzii, realizat din lemn sau corn, pentru a tine coarda mai departe de bratele arcului.

 • ARCURI ONE PICE/ARCURI RECURV DE VANATOARE
  ARCURI ONE PICE/ARCURI...

  ARCURI ONE PICE/ARCURI RECURV DE VANATOARE

 • ARCURI RECURVE TAKE-DOWN
  ARCURI RECURVE TAKE-DOWN

  Arcuri Recurve Take-Down

 • ARCURI KYUDO YUMI JAPART
  ARCURI KYUDO YUMI JAPART
 • 761,98 lei
  Arcul Traditional Falcon ,ideal pentru incepatori. Excelent pentru agrement,competiti, vânătoare, etc. Detine o forma Clasic Longbow (arc), 68 "lungime (arc pentru adulți).
 • 755,33 lei
  Inaltime: 62inch 
 • 1 257,71 lei 1 323,90 lei
  Setul  include arcul NOMAD FREDDIE ARCHERY KTB, coardă arc FastFlight, geantă,husam mănușă și 3 săgeți  Are o lungime de 48 inch. Este confecționat din carbon, fibră de sticlă și arțar dur, brațele sunt acoperite cu piele naturala decorativă. Lungime de tragere este de 31 inch.
 • 3 429,17 lei
  Arc HOYT GAME MASTER-II.Tehnologie și tradiția coexistenta la maxim în acest arc. GameMaster II face legatura intre high-tech și tradițional,cu riser super-slim TEC,asigurand un plus de siguranta si precizie
 • 1 681,07 lei
  Crosa Hoyt Buffalo pentru arc Take-Down.
 • 1 349,77 lei
  Lame Hoyt pentru arcul traditional Gamemaster II. Prindere ILF.
 • 4 521,25 lei
  Arcul recurve pentru vanatoare take-down Bear a fost creat in 1969 si a ramas aproape neschimbat de-a lungul anilor. Realizat din artar negru sau lemn de Bubinga in mai multe dimensiuni - 56, 60 si 64 inch. Setul include coarda Dynaflight 97 Flemish, sprijin de sageata traditional Bear, iar crosa are inclus un compas.
 • Arc traditional korean Kaya Wind Fighter cu lungime de 50 inch si o lungime  de tragere de 31 inch. Poate fi utilizat atat de dreptaci cat si de stangaci. Acest arc/brand se diferentiata de celelalte datorita atentiei pe care o acorda producatori detaliilor.
 • 2 490,33 lei
  Arcul longbow Martin Savannah stocheaza energia eliminand in acelasi timp vibratiile. Crosa confectionata din lemn de Bubinga cu insertii de artar, bratele constau din doua straturi de Bubinga și Zebrawood laminate cu fibra de sticla neagra si transparenta.    
 • 654,17 lei
  Arcul traditional Take Down Cougar este format din crosa de lemn de nuc combinat cu artar si hard wood, lame din artar cu fibra neagra. Lungime crosa 19 inch. Coarda se achizitioneaza separat. 

Nici un produs

Se va calcula Livrare
0,00 lei Total

Finalizare comandă