Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, accepti modul in care folosim aceste informatii. "Afla mai multe" Am inteles

ARCURI COMPOUND

ARCURI COMPOUND 

 • 1 955,56 lei
   Arcul compoud Hoyt Ignite ofera tot ceea ce este nevoie pentru un vanator aflat in ascensiune. Caracterizat de incredibilul draw range de la 19 la 30” cu o singura cama si cu un uluitor draw weight 15 la 70 lbs – toate intr-un singur arc.
 • 1 532,13 lei
  Arcul compound Hoyt Ruckus  este recomandat pentru juniori, fiind disponibile in doua game de putere – 15-35 lbs si 25-45 lbs, si avand posibilitatea de reglaj a lungimii de tragere intre 15 si 27 inch.
 • 1 710,15 lei
  Setul include arcul echipat cu sistem de ochire FUSE ProFire 3, tolba pentru 4 sageti pe arc FUSE Vector si sprijin de sageata Whisker Biscuit. Arcul Hoyt Ruckus  este un kit complet conceput special pentru tineri, de calitate inalta.
 • 5 288,99 lei
  O parte din noua gama 2015 compus Bowtech-lui,proiectat de la sol în sus pentru tir cu arcul țintă, acest arc are o, coloană stabil lung și o înălțime generoasa intre brate. Pentru personalizare suplimentar, fanaticul are trei poziții lasa-off cu mic, mediu și setările de mare pentru o lasa-off de până la 75%. Aceasta este singura arcul veți avea nevoie...
 • 4 539,23 lei
  E timpul să se mute gândirea.Pe bună dreptate numit Prodigy marchează începutul unei noi ere cu introducerea de PowerShift Technology. Noua tehnologie ofera versatilitate PowerShift neegalat de catre orice arc compound de pe piață. Cu o schimbare simpla de PowerDisc, orice arcaș pot personaliza experiența sa de tragere de la setarea Performance, la...
 • 4 110,23 lei 4 510,23 lei
  Preț redus
  NO CAM ST™ Technology -  este tehnologiea inovatoare creata de MATHEWS, menita sa aduca pe piata un arc foarte bine echilibrat si de o acuratete desavarsita.  NO CAM™ HTR propune o crosa decupata intr-o noua maniera, cu scopul de a-i mari stabilitatea si puterea, un arc scurt echipat cu Focus grip si lame quad.
 • 3 351,25 lei
  SET ARC COMPOUND TREMOR RTH 2015 elita Bear. Încărcat profund cu toate caracteristicile necesare pentru a câștiga locul din varf• Sistem cam EZ3 cu modul de rotație• Max-preload membrele quad, buzunar pivotant la nivelul membrelor complet ajustabil, toleranță zero buzunare la nivelul membrelor, Suprimarea duble coarde și prindere din cauciuc detașabil.
 • 3 659,48 lei
  SET ARC COMPOUND BEAR TRAXX RTH 2015.Încă o dată, DOVADA ca Bear depasind mereu limitele cu inovatiile sale,este cel mai bine pastrat secret industrial: extrem de rapid, super usor,silentios si eficient.Echipat cu tehnologiile de varf pentru a fi eficient asa cum isi doresc adevaratii arcasi.
 • 3 384,94 lei
  PSE a emis un decret care schimbă totul!Arcul compound PSE Dreams  Season® Decree® este arcul care sa facut asteptat pentru: rapiditate si forta letala 355 fps și gratie lui PSE -Inertia Cam ™, decretul oferă încă tragerea confortabila,iar peretele din spate solid care te astepti si care au cele mai bune arcuri de vânătoare din lume.
 • 2 217,30 lei
  De ani de zile PSE Madness a fost un lider în single-cam, de înaltă performanță ... dar tot ceea ce este pe cale să se schimbe. Faceți cunoștință cu noul Arc Compound Madness 32 nebunia Hybrid Cam! Se reglează la o singura cama, dar vă oferă toate performanțele unui arc cam hibrid. Această lungime medie-32-3 / 8 osie-a-axe arc are, de asemenea o de 80%...

Nici un produs

Se va calcula Livrare
0,00 lei Total

Finalizare comandă