Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, accepti modul in care folosim aceste informatii. "Afla mai multe" Am inteles

Sageti Carbon Complete

Top sellers

No best sellers at this time

Sageti Carbon Complete 

  • Sageti complete carbon Easton Axis pentru vanatoare, includ insert X HIT Break Off 75-50 grains, au preinstalate X nock si pene naturale de 4 inch, decor de lemn. Insertul accepta Combo sau RPS Point de 9/32 pentru spine 340-400 si 17/64 pentru spine 600-500, varfurile nu sunt incluse. Liniaritate ± .003 inch.
  • Distribuita cu X nock si insert tip HIT. Nu include varf. Aceste sageti sunt confectionate atat din carbon cat si din aluminiu, oferind un plus de perforamanta .  Sagetile Easton A/C Super Slim Shafts combina designul subtire si HIT cu tehnologia A/C pentru cea mai mare precizie din lume. Componentele HIT asigura un sistem unic pentru alinierea precisa...
  • Aceasta sageata este disponibila pe lungimile: 26inch - 32inch . Pretul se refera la o singura bucata. Detine un raport calitate/pret excelent.Contin varfuri, pene arizona elite 23 si overnock. 
  • Pretul include un set de 12 bucati .Sagetile detin o durabilitate si o preczie nemapomenita. Sagetile detin un aspect de lemn, si sint complecte ( pene naturale , nock , varf , insert, shafts). Spini disponibili : 300 , 400 , 500 , 600 Sunt disponibile si la set de 6 bucati, pentru detalii contactatine
  • Cu un  straightness de 003 Traditional Hunter are o acuratete si o precizie uluitoare. Sageta este complecta si pretul se refera la un set de 12 buc.
  • Sagaetile detin pene Vanes de 2,5" . Carbonul folosit ca si materie prima le ofera sagetilor o traiectorie precisa . Pretul include 12 Buc.
  •  Aceste sageti confectionate din carbon detin un diamentru care se potriveste domeniului Compound 3D foarte bine. VFprce vine impreuna cu Bohning Blazer, nock si insert. Realizate cu cele mai mari fibre compozite de carbon disponibile. 
  • Noile modele de Sageti Beman ICS BowHunter detin un echilibru perfect între viteză,precizie și durabilitate de lungă durată,oferind eficiență și precizie în fiecare săgeată trasă.Sageata vine cu pene Blazer de 2 inch,Super Nock, insert CB si cu o liniaritate garantată ± .006 inch și oferă posibilitatea de alegere între trei spine-uri diferite.
  • Sagetile  BEMAN CARBON WHITE BOX sunt construite pentru arcuri puternice( 70lbs). DEtine pene vanes de 2", inserturi CB , iar lungimea lor este de 29,5inch. Aceste sageti sunt confectionate doar pe aceasta configuratie. Materia prima este aluminiu si carbon