Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, accepti modul in care folosim aceste informatii. "Afla mai multe" Am inteles

SET ARC COMPOUND VANATOARE

Top sellers

No best sellers at this time

SET ARC COMPOUND VANATOARE 

 • Arc Compound Barnett Vortex: 21"-27" , putere de tragere reglabila intre 19-45lbs , negru Setul include : 3sageti barnett de carbon, sistem de ochire cu 3 pini, sprijin pentru sageti, tolba pentru sageti.
 • Febra PSE este un arc foarte reglabil pentru arcași in creștere, dar are încă performanța și acuratețea unui arc pentru adulți.
 • Setul include arcul echipat cu sistem de ochire FUSE ProFire 3, tolba pentru 4 sageti pe arc FUSE Vector si sprijin de sageata Whisker Biscuit. Arcul Hoyt Ruckus  este un kit complet conceput special pentru tineri, de calitate inalta.
 • Acest set arc recomandat pentru pasionati de vanatoare. BOWTECH Diamond Infinite Edge este extrem de util, deoarece ii ofera arcasului posibilitatea de reglare a lungimii de tragere intre 13 si 30" si a puteri de tragere intre5 si 70 lbs .De asemenea poate fi reglat cu lungime de tragere variabila pentru utilizarea impreuna cu un kit de pescuit.  
 • Cu acest arc cei de la Ez Archery fac o intrare mare în sportul de tir cu arcul compound. Arcul este disponibil cu greutate egal reglabil 30 - 50 lbs și are o lungime de tragere reglabil între 22" - 30 "Specificatii completa;
 • Cu acest arc cei de la Ez Archery fac o intrare mare în sportul de tir cu arcul compound. Arcul este disponibil cu greutate reglabila de  30 - 45 lbs și are o lungime de tragere reglabil între 27" - 30 " . Arcul este disponibil doar pentru Dreptaci (RH).
 • SET ARC COMPOUND TREMOR RTH 2015 elita Bear. Încărcat profund cu toate caracteristicile necesare pentru a câștiga locul din varf• Sistem cam EZ3 cu modul de rotație• Max-preload membrele quad, buzunar pivotant la nivelul membrelor complet ajustabil, toleranță zero buzunare la nivelul membrelor, Suprimarea duble coarde și prindere din cauciuc detașabil.
 • SET ARC COMPOUND BEAR TRAXX RTH 2015.Încă o dată, DOVADA ca Bear depasind mereu limitele cu inovatiile sale,este cel mai bine pastrat secret industrial: extrem de rapid, super usor,silentios si eficient.Echipat cu tehnologiile de varf pentru a fi eficient asa cum isi doresc adevaratii arcasi.
 • Unele doamne iubesc Rozul,Unii nu. Destul de corect,a fost proiectat cu o varietate de optiuni pentru a permite arcasului sa se autodefineasca.Într-o epocă în care vânătorii de sex feminin domina jocul la fel de mult ca orice barbat,acest arc super usor cu came hibride elibereaza viteza si putere si pun in valoare perfect pentru arcasi cu intindere mai mica.
 • Cel mai versatil si ajustabil arc de pe piata la un nou nivel.am extins draw length la 31” permitand unei noi categorii de tragatori cu draw length mai mare sa poata sa devina proprietarii unui infinite edge pro.
 • Arcul compound Hoyt PowerMax 2016, fara indoiala, este cel mai bun arc sub raportul pret/calitate. PowerMax aduce un mix de tehnologie, performanta, stil si valoare. Echipat cu noile came PowerMax Cam & 1/2 acest arc atragator este caracterizat de designul lamelor split si de crosa Hoyt TEC si livreaza maximum de putere, precizie si sentimentul unui pret...