Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, accepti modul in care folosim aceste informatii. "Afla mai multe" Am inteles

ARCURI

Top sellers

No best sellers at this time

ARCURI 

 • ARCURI RECURVE
  ARCURI RECURVE

  Arcul Recurve este un arc ale carui brate se intorc in directia opusa tragatorului atunci cand se dezechipeaza de coarda. Arcul recurve stocheaza si livreaza mai multa energie decat echivalentul cu brate drepte. Acest lucru ii permite sa livreze performate superioare in ceea ce priveste viteza si energia sagetilor propulsate. Principiul recurve permite constructia arcurilor de dimensiuni reduse, facand arcurile recurve sa fie mai usor de utilizat. Echipa noastra va sta la dispozitie pentru a va ajuta sa alegeti cel mai potrivit Arc Recurve pentru dumneavoastra. 

 • ARCURI COMPOUND
  ARCURI COMPOUND

  In ceea ce priveste tehnica moderna de tras cu arcul, Arcul Compound este un arc care se foloseste de principiul parghiilor, al corzilor si al scripetilor pentru a incorda bratele, stocand astfel energia necesara propulsarii sagetilor

 • ARCURI TRADITIONALE
  ARCURI TRADITIONALE

  Arcurile traditionale sunt acele arcuri care provin din diferite culturi si perioade ale lumii care nu au avansat mult din punct de vedere tehnologic, dar care inca livreaza performante ridicate. 

 • ARCURI INCEPATORI
  ARCURI INCEPATORI

  Arcurile recurve din aceasta categorie sunt destinate incepatorilor, in special celor care nu mai tras niciodata cu un arc. Pentru a usura alegerea unui arc corespunzator va rugam sa selectati inaltimea si greutatea arcasului atunci cand comandati.

 • ARCURI SI SAGETI AGREMENT
  ARCURI SI SAGETI AGREMENT

  ARCURI SI SAGETI AGREMENT

 • ARCURI PENTRU PESCUIT
  ARCURI PENTRU PESCUIT

  Arcuri pentru Pescuit