Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, accepti modul in care folosim aceste informatii. "Afla mai multe" Am inteles

PEEP SI CLARIFIER

PEEP SI CLARIFIER  

 • 21,74 lei
  Dispozitivul de ochire Shurz-a-Peep este disponibil in doua marimi pentru a fi utilizat indoors si outdoors. Peep-ul nu se deformeaza pe coarda si intotdeauna este aliniat cu ochiul tragatorului. Este usor de instalat si designul sau nu necesita sustinere cu tub de cauciuc si este utilizabil atat pentru vanatoare cat si pentru terget. Dimensiuni: 1/8  si...
 • 41,86 lei
   G5 Meta Hunter  este confectionat dintr-o piesa solida de aluminiu seria 7000 cu 200% mai puternic decat aliajul de magneziu si asigura un camp vizual mai mare. Marimi disponibile: Hunter – 3/16”; Large Hunter – 1/4" si 1/8" ; Magnum Hunter – 5/16”; Titanium Hunter: 1/4", 3/16" , 5/16"(la modetul Titanium Hunter Pretu este de : 70,82lei)
 • 20,99 lei
  Dispozitivele de ochire Jim Fletcher TruPeep sunt cele mai favorite dispozitive de ochire din lume. Sunt construite in intregime din aluminiu avand o greutate medie de 8 ½ grains. Ingeniosul design asigura un orificiu rotund si umbrit la intinderea maxima a arcului si elimina necesitatea adugarii unui umbrar (cozoroc). 
 • 33,38 lei
  Dispozitivul RAD Peep Aliniator este montat pe coarda arcului si este folosit pentru a alinia peep-ul in pozitia corecta in momentul in care arcul este intins (nu include peep).
 • 15,69 lei
  Acest PeepSight Rad QUATTRO este putin diferit , avand 4 colturi de prindere. Este disponibil in 3 dimensiuni: 4mm , 5 mm , 6 mm
 • 23,89 lei
  Dispozitivul de ochire Radical Maxim 45MT Peep Sight este identic cu Maxim 45 avand in plus un pin modificat pentru prinderea unui microtub de cauciuc. Acest dublu pin conic de aliniament permite folosirea mai multor tuburi cu diametre mai mici ce cresc viteza si reduc zgomotul fata de alte sisteme de aliniere cu tub. 
 • 23,89 lei
  Dispozitivul de ochire Radical Maxim 38MT Peep Sight este identic cu Maxim 38 avand in plus un pin modificat pentru prinderea unui microtub de cauciuc. Acest dublu pin conic de aliniere permite folosirea mai multor tuburi de cauciuc cu diametre mai mici ce cresc viteza si reduc zgomotul fata de alte sisteme de aliniere cu tub.
 • 124,22 lei
  Peep sight-ul este disponibil in doua modele de inclinatii: 37 grade ; 40grade
 • 16,81 lei
  Tub pentru Peep Sight RADICAL  1m, se foloseste pentru a face legatura intre Peep sight si coarda arcului . Tubul este negru si are 1 m 
 • 88,73 lei
  Peepsight-ul Truglo Versa Peep este realizat din aluminiu de inalta calitate prelucrat CNC si are un diametru interior de 1/4 inch (6,4 mm). Include inserturi de diferite culori cu diametrele de 1/8 inch (3,2 mm), 5/32 inch (4,0 mm) si 3/16 inch (4,8 mm). Culorile inserturilor variaza in functie de culoarea peepsight-ului, disponibil 3 culori diferite.
 • 75,17 lei
  Peep-ul TRUGLO GLO-BRITE Își desfășoară activitatea în condiții de lumină slabă. Detine insert verde reglabil, are trei setări diferite.Conducte pentru poziționarea corectă. Diametru de deschidere este de 3/16 ".
 • 53,33 lei
  Acest Peep Sight este fosforescent. Are nevoie de doar 2 minunte de stat in razele soarelui pentru a oferi o lumina care ajunge pana la 12 ore . este important de stiu ca in primele 15 minunte v-a oferi o lumina mai puternica, iar apoi va oferti o lumina constanta care va va ajuta la o vanatoare de succes.

Nici un produs

Se va calcula Livrare
0,00 lei Total

Finalizare comandă